Tipy a triky

ARGANOVÝ OLEJ PRO MLADISTVOU PLEŤ I KRÁSNÉ VLASY

Arganový olej je vyráběn šetrným lisováním ze semen plodů argánie trnité, díky vysokému obsahu bioaktivních látek představuje to nejluxusnější, nejčistší a nejšetrnější péči, jakou můžete svému tělu poskytnout. Je vyráběn pod přísným dohledem s důrazem na čistotu a kvalitu v malých rodinných manufakturách v Maroku, má žlutou barvu (proto bývá také nazýván marockým zlatem) a neodolatelnou vůni, pokud k němu jednou přivoníte, nebudete se ho již nikdy chtít vzdát. Je považován za nejluxusnější přírodní olej, neboť na 1 litr oleje je třeba 30 kilogramů plodů argánie, což představuje plody z několika stromů. Tento zázrak přírody dokáže nahradit několik kosmetických výrobků nejednou, je velmi účinný na regeneraci, hydrataci a obnovu struktury pleti – má výrazný anti – aging efekt, dále vlasů. nehtů, řas i obočí.

CO OBSAHUJE AGRANOVÝ OLEJ

Nejvýznamnějšími složkami tohoto vzácného oleje jsou organické mastné kyseliny (vitamín F) a dále vitamíny A a E se silnou antioxidační aktivitou, důležitou složkou jsou i rostlinné polyfenoly.

OMLAZUJÍCÍ ÚCINKY NA PLEŤ

Arganový olej působí na pleť jako zázračný elixír, díky vysokému obsahu mastných kyselin obnovuje lipidovou vrstvu, hydratuje, vyhlazuje vrásky, zvyšuje elasticitu, po použití tohoto oleje je pleť dokonale regenerovaná, hebká a krásně voní. Nanášejte 2 až 3 kapky jemným poklepem na vlhkou pleť, olej se dokonale vstřebá a nezanechá mastný film. Používejte ráno a večer na dokonale čistou pokožku, výsledek na sebe nenechá dlouho čekat, budete velmi příjemně překvapeni, co tento úžasný olejíček dokáže.

REGENERACE VLASŮ

Arganový olej velmi výrazně také přispívá k regeneraci, hydrataci a správné výživě vlasů, dodává jim pružnost, objem i lesk. Aplikuje se dvěma metodami, buď formou vlasového zábalu nebo přímou aplikací po celé délce vlasů. V případě vlasového zábalu použijte 0,5 dcl oleje, jemně vetřete do vlasů, zabalte ručníkem a nechte působit nejméně půl hodiny, poté ručník odstraňte a nechte vlasy volně schnout, odměnou vám budou nádherně lesklé, hebké a voňavé vlasy. Druhá možnost je vetřít pár kapek oleje do vlhkých vlasů a rozčesat po celé délce, neoplachovat.

ARGANOVÝ OLEJ JAKO VÝŹIVA PRO ŘASY I NEHTY

Tento olej blahodárně působí na kvalitu nehtů   a příznivě ovlivňuje hustotu obočí i řas. Pro výrazný účinek aplikujte alespoň po dobu jednoho měsíce dobu jedenkrát až dvakrát denně.

KOUPEL SNŮ

Pokud chcete prožít opravdu dokonalý požitek z nádherně vonící koupele, kápněte pár kapek do vody, nebudete se stačit divit, jaké kouzlo s pokožkou olej provede, bude jemná, hebká, dokonale hydratovaná a vyživená.

Nejlepší je péči o vlasy či pokožku konzultovat s odborníkem. Navštivte certifikovanou kosmetičku.